Booking 10% cash back
Ahoj, kdybyste někdo měl kód, tak bych aktuálně taky využila. Díky moc :) (mám úroveň Genius 3 a kódy mi vůbec nechodí, ale kdyžtak se ráda podělím)
Ta sleva na T-mobile je max. 10 %, většinou kolem 4 % (možno použít opakovaně)…… no ale lepší než nic.
Už jsem se chtěla radovat :). Akorát tam píšou, že nárok na slevu má ubytování s bannerem "Získejte odměnu XX Kč" a já tam nikde tenhle banner nevidím...
Do bookingu musíte vstoupit z aplikace T-mobile přes “jít nakupovat”, pak vložíte do “získat speciální nabídky” kód, který Vám vygeneroval T-mobile a pak už uvidíte ten banner :)
Dávám další kód platný do 23.10.2023 .
7GHEQ8GAYU
Včera jsem tady jeden dával. Pokud jej někdo využil, bylo dobré to zde zaznamenat.
Ahoj, akurat vyberam ubytovanie do Tokia pre mna a moje dcery. Idem tam vo funkcii ziva penazenka, tak by ma potesil kod do sz. diki
Pokud má někdo ze zdejší "staré gardy" a aktivních přispěvovatelů (alespoň 400 příspěvků) zájem o klasiku 10% do 15.10 ,tak pošlu kód do sz (dnes do 22:00).
Sběračům a kolemjdoucím to fakt nedám (tak prosím nezahlcovat sz jako minule ..).
eva1234 napsal(a):Do bookingu musíte vstoupit z aplikace T-mobile přes “jít nakupovat”, pak vložíte do “získat speciální nabídky” kód, který Vám vygeneroval T-mobile a pak už uvidíte ten banner :)
Zkoušela jsem a přijde mi, že ty ceny jsou stejné. Stejný ubytko, stejný termín - přes appku Tmobile s vložením kódu a přes app booking - stejný. Tak nevím, jestli něco dělám blbě já ...
A vidíte tam tenhle zelený banner “Získejte odměnu XX Kč”?
divan napsal(a):Kódů je málo, lidí co je chtějí je hodně. Zkuste jít na Booking.com přes https://www.visa.com.au/en_au/vi...com/146337 (cash back až 10 % při platbě Visa kartou - ten jsem nezkoušel neb neplatím ubytování Visou)
Máte někdo z poslední doby pozitivní zkušenost s cashbackem před Visa odkaz? Funguje?